Leave Your Message
O a galuega a Luminous ice cubes?

Tala Fou

O a galuega a Luminous ice cubes?

2024-04-09

O pusa aisa LED o se teuteuga fou, E tuʻufaʻatasia tekinolosi faʻaonaponei ma mamanu faʻalelei, Faʻaopoopoina se faʻaaliga faʻapitoa i meainu eseese. O nei pusa aisa LED e le gata ina aumaia ai se susulu susulu i lau vaiinu, O le gafatia e fetuutuunai lanu ma faʻataʻitaʻiga e faʻatatau i le taimi ma mea e fiafia i ai le tagata lava ia, Aumai faʻafiafiaga e le gata ma faʻateʻia i nofoaga faʻaagafesootai e pei o pati ma pa.

O le ola maa o le pusa e oʻo atu i le 30 itula. Cubes LED felanulanua'i, E mafai ona sui kupi taitasi i lanu eseese e fitu i se mataupu o sekone. O le ola maa o le pusa e oʻo atu i le 30 itula.

LED Malamalama Ice Cubes.png

Fa'amumu Ice Cubes mo Meainu!

Fa'aopoopo i aisa cubes LED i au meainu e pei o whiskey, uaina mumu, cocktails ma isi mea e fa'aopoopo ai se pop lanu i lau mea na tupu. Ma o le a avea ma se lavea tele i lau pati ma soʻo se faʻasologa autu! Fausia se siosiomaga matagofie ma le lilo. Atoatoa mo Pati Kerisimasi, pati Halloween, Pati Aso Fanau, Bar, Musika, Faaipoipoga, Aso Valentine, Fautuaga, Karaoke Party, Pool Party ma isi teuteuga aso malolo.

Pepa Aisa Malamalama Palasitika.png

Saogalemu ma le puipuiga o le siosiomaga, O le LED ice cube ua mamanuina ma le saogalemu ma le puipuiga o le siosiomaga i le mafaufau. Latou te faʻaogaina meaʻai-meaʻai e faʻamautinoa ai le saogalemu o fesoʻotaʻiga ma meainu, Ma o le maualalo o le vevela o le faʻaogaina o moli LED e mautinoa ai o le a leai se afaina i mea inu poʻo tagata faʻaoga i le taimi o le faʻaaogaina. E le gata i lea, o maa aisa LED ma mea e mafai ona toe faʻaaogaina, e tusa ai ma manatu faʻaonaponei o le puipuiga o le siosiomaga.

Fa'agaioi le vai

A tu'u loa pusa aisa LED i totonu o le vai, e amata le fa'aaliga moli ma taofi pe a uma ona ave i fafo ma solo fa'amago i se ieie.

Fa'aaliga:

1. Aua nei tu'u le pusa aisa i totonu o se meainu vevela.

2. O maa o le LED ice cube e le mafai ona sui.

3. Fa'amolemole fa'agogo le fa'apipi'i aisa i luga ole laiga pe a uma ona fa'aoga.