Leave Your Message
O le a le lelei o le faʻailoga masani o le glow Led bottle label?

Tala Fou

O le a le lelei o le faʻailoga masani o le glow Led bottle label?

2024-08-10

Glow LED moli fagu faʻapipiʻi talafeagai mo le tele o fagu uaina ma ipu uaina, O le tele-manifinifi tele o le moli fagu e le afaina ai le faʻaogaina masani o koneteina e pei o fagu uaina ma ipu uaina. O le maa o le moli faʻapipiʻi LED e mafai ona tumau i le 12 itula, Ina ia faʻafetaui manaʻoga o au pati. E le gata i lea, afai e le o i luga le moli, faamolemole siaki pe ua aveese le vaega insulation, Pe fetuunai le tulaga o le maa.

Ta'ita'i Fa'apa'u moli moli sticker.jpg

O moli i luga o le LED Bottle Sticker Coaster e vave ona emo, emo lemu ma faʻataʻitaʻiga masani, E mafai ona faʻapipiʻi le ipu ipu LED i soʻo se ipu malamalama, O le pipii e lava le malosi e taofi ai le taʻavale i le nofoaga, Ae o le a le faʻaleagaina le luga pe a aveese.
I le faaopoopo atu i le galuega o le moli, E mafai foi ona faia se sao i le puipuiga o le siosiomaga ma le faʻaolaina o le malosi, Leai se maa poʻo se mana e manaʻomia, Pe a tuʻu le faʻamalama malamalama i totonu o se siosiomaga e fetaui ma se malamalama patino, E teuina. malosi malamalama ma faʻasaʻoloto i le po. I le taimi lava e tasi, e mafai foʻi ona faʻaaogaina le coaster malamalama e fai ma vai inu, Faʻatino uma ma matagofie, e fiafia i ai tagata faʻatau.

Faatasi ai ma le faateleina o le gauai atu o tagata i le siʻosiʻomaga o le siʻosiʻomaga ma le tulituliloaina o le olaga lelei, ua avea le Luminous coasters ma fetu fou i le maketi, I le lumanaʻi, faʻamalosia e manaʻoga o le puipuiga o le siosiomaga, faʻasaoina o le malosi, soifua maloloina ma le faʻatinoga, o le a faʻaauau pea ona faʻaauau pea le faʻaogaina o le malamalama. ia faʻaleleia ma faʻafouina, O le maketi maketi e matua lautele, Talitonu i le lumanaʻi, Luminous coasters o le a avea ma se filifiliga lauiloa mo le tele o pa, cafes ma fale faʻatau.